Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) ve Türkiye Futbol Federasyonu Muş İl Temsilciliği’nin daveti üzerine Muş’a gelen Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Şöhretler-Yıldızlar karşılaşmasında top koşturdu.

Kentteki bir halı sahada Muş Valiliği tarafından organize edilen karşılaşmadan önce gazetecilere açıklamalarda bulunan Ertuğrul Sağlam, Muş’ta çok güzel bir gün geçirdiğini söyledi.

Geçtiğimiz 19 Mayıs’ta benzer bir ziyareti Ağrı’ya gerçekleştirdiğini hatırlatan Sağlam, “Sporcu kardeşlerimizle, hakla iç içe olduk ve çok güzel bir gün geçirdik. Geçen sene 19 Mayıs’ta Ağrı ilini ziyaret ettim. Orada çocuklarla birlikte olduk. Onlarla da bazı tecrübelerimi ve bilgilerimi paylaştım. Muş’ta da yine hayata dair tecrübelerimi anlattım. Buradaki insanların sıcakkanlılığı, ilgisi ve misafirperverliği karşısında çok mutlu oldum. İnşallah amaç hasıl olmuştur. Bu ziyaretlerin benimle alakalı kısmıyla devamı gelecek ama diğer arkadaşlarımızın da, futbolcularımızın, hocalarımızın, spor adamlarımızın da buralara gelip tecrübelerini, bilgilerini paylaşması çok önemli. Onları da Muş’a davet ediyorum” dedi.

Daha sonra Muş Valisi Vedat Büyükersoy ile Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç’ın kaptanlıklarını yaptığı şöhretler-yıldızlar karşılaşması oynandı. Sağlam’ın ilk devresinde şöhretler, ikinci devresinde ise yıldızlar takımında oynadığı karşılaşma 5-5 sona erdi.