Hayat Koleji, bahar döneminde de öğrenci aktivitelerine devam ediyor. ‘May Fest İngilizce Şarkı Yarışması’nın sonuçları açıklandı ve Hayat Koleji öğrencileri ünlü yazar Bestami Yazgan’la şiir üzerine sohbet etti.
Hayat Koleji, bu yıl ikincisini düzenlediği ‘May Fest İngilizce Şarkı Yarışması’nın sonuçlarını açıkladı. Keçiören genelinden 4, 5, 6 ve 7. Sınıf öğrencilerinin bulunduğu farklı okullardan katılımlar sağlandı. Yarışmada, öğrenciler 16 grubun sahne aldığı bir programda, hediyeler için yarıştılar. Yoğun ilgi ve katılımın olduğu yarışmada performanslarıyla dereceye giren öğrencilere ödülleri kurucu temsilcisi Hidayet Doğan, Genel Müdür Hüsamettin Akçay ve Okul Müdürü Recep Uzanlık tarafından takdim edildi. Kurucu Temsilcisi Hidayet Doğan, bu tür etkinlik ve yarışmaların çocuklara hem özgüven katacağını, hem de çocukların birlikte çalışma ve başarma duygularını geliştireceğini vurguladı.
ÜNLÜ ŞAİR BESTAMİ YAZGAN, HAYAT KOLEJİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU
Hayat Koleji öğrencileri, şiire gönül veren, ünlü yazar Bestami Yazgan’la şiir üzerine sohbet gerçekleştirdi. Sohbet boyunca şiirleriyle dinleyicilerin ruhuna hitap eden Yazgan’a Hayat Koleji öğrencileri de ezberledikleri şiirlerle eşlik ettiler. Bestami Yazgan söyleşinin sonunda kitaplarını Hayat koleji öğrencileri için imzaladı.