Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Tavas Bağlar Mesireliği’ndeki Taş Evde düzenlediği toplantıyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyeleriyle bir araya geldi ve Tavas Belediyesi’nin bir yıllık çalışmalarını değerlendirdi.
Tavas Belediyesi’ne ait Bağlar Mesireliğindeki taş evde düzenlenen toplantıya Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazeteciler katıldı. Konuşmasına Tavas Belediyesi’nin görev sürecinin ilk bir yılının geride kaldığını ve bu süreç içerisinde önemli projelerin hayata geçtiğini ifade eden Akyol, “Göreve geldiğimizde ilk olarak durum tespit çalışması yaptık. Sonuçta Büyükşehir ile birlikte makas değiştirdik. Bu makas değişimi ile birlikte bin 700 kilometrelik alanda yeni bir yapılanla oldu. Bu yeni yapılanma sürecinde ilk olarak araştırma ve tespit çalışmaları yaparak sorunları tespit ettik. Gördüğümüz sorunları da ürettiğimiz projeler ile masaya yatırdık ve değerlendirdik” dedi.
Seçim döneminde verilen sözlerin sırayla yerine getirildiğini ifade eden Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Göreve geldiğimizde bizler bu makamın şikayet yeri değil, sorun çözme yeri olarak gördük. Bu anlayış ile büyükşehir belediye başkanımızla birlikte Tavas için önemli olan 133 tane projemizi halkımız ile paylaştık. Bizler söz verip sözünü unutanlardan değiliz. Bunu Tavas halkı çok iyi bilmektedir. Bugün 133 projemizin 26 tanesi hayata geçti ve bir bu kadar projenin de sonuna gelindi. Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda bu projelerimizin tamamını 2018 yılına kadar tamamlayacağız” dedi.
Tavas Belediyesi ve Belediye Başkanı olarak hayallerinin olduğunu ve bu hayallerin gerçekleşmesi için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Amacımız yaşadığım memleketimiz için hayallerimiz olan projeleri geçekleştirmektir. Hayaller olması bunların hiçbiri yapılmaz. Artık Tavas pazarlanmaya hazır bir ilçe konumunda. Bu pazarlama Tavas’ın tanınırlığını arttırmaktır. İlçemizin ne kadar geliştiğini görmek istersek bunu arazilerin ve evlerin fiyatlarının artışlarından rahatça görebiliriz. Artık Tavas dikkat çekiyor ve insanların tercihi olan bir yer haline geliyor” dedi.
Konuşmaların ardından Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.