AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmalarına Akçabaat ilçesinde sürdürüyor.
Günnar, sanayi esnafını ziyaretinin ardından, ilçenin Kaleönü Mahallesi’ne gelerek burada mahalle halkı ile bir araya geldi. Günnar, buradaki konuşmasında şimdiye kadar olduğu gibi yeni dönemde de milletle iç içe olacakalarını belirterek, “AK Parti olarak sadece önümüzdeki dönemin değil, aynı zamanda, Cumhuriyetimizin 100. Yılı’na giden 2023 vizyonumuz çerçevesinde her Türk vatandaşının hayal ettiği Türkiye ideali için atacağımız adımların ve yapacağımız atılımların yol haritasını ortaya koyuyoruz” dedi.
Günnar, seçim yatırımı yapmadıklarını dile getirerek, “Biz seçim yatırımı yapmadığımız için bu günlere geldik. Asla seçim yatırımı yapmıyoruz. Yatırımlarımızın hız kesmeden her zaman yapılıyor. AK Parti, iktidarı 13 yıllık dönemde seçime yönelik yatırım asla yapmamıştır” diye konuştu.
Vatandaşların hükümete güvendiklerinin altını çizen Günnar, “3 bin 500 dolardan aldığımız milli geliri 12 bin 500 dolara çıkarabilmişsek, bu istikrarın sayesinde olmuştur. AK Parti çok çok atılım yaptı. Bu ülkenin 13 sene önce parası yok muydu? 13 sene öncesi ile sonrasına baktığımızda Türkiye adeta ayağa kalktı. 13 senede anlatma ile bitirilmeyecek yatırımlarla ülke ayağa kalktı. Her şeyimiz artık çok güzel. Vatandaş, ne istiyorsa biz onu yapıyoruz” ifadelerini kullandı.
Vatandaşlara siyasete girmeleri gerektiğini belirten Günnar, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Sizlerde siyasete girip katkı sağlayın. Hep beraber siyasete girmemiz lazım. Siyasetle yönetiliyoruz. Siyasete giren herkesin memleketine faydası olur ve dua alır. AK Parti, siyaset tarihi boyunca milletimizin yüzünü her zaman güldürmüştür. Sizlerden bu seçimde destek istiyorum. Sizin vereceğiniz destekler sayesinde birlik beraberlik içinde sandıklara sahip çıkarak, Yeni Türkiye’nin imarını beraberce orak akı üreterek daha da geliştireceğiz.”