TEAŞ Enerji İşçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 8. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurul sonrasında derneğin yeni başkanı, Şehmuz Polat oldu.
Afşin-Elbistan A ve B Termik Santrallerinde görev yapan işçilerin oluşturduğu TEAŞ Enerji İşçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde 8. Olağan Genel Kurul heyecanı yaşandı. 1998 yılında kurulan derneğe üye işçiler, başkanlarını seçmek için sandık başına gitti. Genel kurul sonrasında bir süredir bu görevi sürdüren Ali Doğan’ın yerine Şehmuz Polat başkanlık koltuğuna oturan isim oldu.
Kongrenin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Polat, enerji işçileri arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmek için çaba göstereceklerini söyledi.
Derneklerinin sosyal sorumluluğun gerektirdiği bütün projelerde yer almaya devam edeceğini hatırlatan Başkan Polat,
“Yaklaşık 17 yıl önce kurulan derneğimizin 8. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Derneğimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam edecektir. İşçilerimiz ve ilçemizde herhangi bir olumsuzluğa meydan vermeden ilkeli, şeffaf, bütün insanları kucaklayan bir yönetim anlayışı ve diğer sivil toplum kuruluşlarına örnek olarak derneğimizi hep birlikte yaşatmaya devam edeceğiz. Bizden önce derneğimizin yönetiminde bulunan arkadaşlarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyor, bizi bu göreve layık gören üyelerimize de teşekkür ediyoruz” dedi.
Kongre sonrasında ise dernek yönetimi şu isimlerden oluştu: Başkan Şehmuz Polat, Başkan Yardımcısı Süleyman Yüksel, Muhasip Üye Tolga Şahin ve Asil Üyeler Ceyhan Mercan ile Bilal Sönmez.