DENİZLİSPOR'da bu sezon üçüncü teknik direktör olarak göreve getirilen Mehmet Altıparmak, "Düşmeyi aklımızın ucundan bile geçirmiyoruz, en az 39 puanla ligi bitireceğiz" dedi.
Düşme hattındaki Denizlispor'da sahaya çıktığı 2 maçta galibiyetle tanışamayan tecrübeli teknik adam, "Sezon sonuna kadar iç saha ve deplasmanda 6'şar maçımız var. Evimizde Albimo Alanyaspor, Kayserispor, Antalyaspor, Karşıyaka, Orduspor ve Manisaspor ile oynayacağız. Hedefimiz bu maçların hepsini kazanmak" dedi.
Deplasmanda ise Boluspor, Adanaspor, Elazığspor, Şanlıurfaspor, Gaziantepspor, Samsunspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Mehmet Altıparmak, şunları söyledi:
"Bu karşılaşmalardan da maksimum puanı alacağız. Şu an 22 maçta 18 puanımız var. Hesaplarımıza göre lig sonuna kadar en az 39 puan alırız. Taraftarımızı tribünlere bekliyoruz. Onların desteğine çok ihtiyacımız olacak. Albimo Alanyaspor'u yenip, ilerleyen haftalara moralle gireceğiz. Bu zorlu süreçte tüm Denizli'yi yanımızda bekliyoruz."
MAÇ CUMARTESİ
Futbol Federasyonu, Denizlispor-Albimo Alanyaspor karşılaşmasının gün ve saatini değiştirdi. İlk açıklanan programda Denizli Atatürk Stadı'nda 6 Mart Cuma günü saat 19.00'da oynanacağı açıklanan mücadele, 7 Mart Cumartesi günü saat 14.00'te başlayacak.