Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’un kapılarını çaldıkları Yoncalık semti Kırmızı Çeşme Sokak, Zorlu ve Keleşoğlu sokakta oturan ailelere; odun, kömür, ev eşyası ve gıda yardımı yapıldı. Gelen hediyeler en çok doğduğu günden beri aynı sünger yatakta yattığını söyleyen Fuat Adıgüzel’i sevindirdi. Sevgi Seril ise ’Allah Ali Korkut’tan razı olsun. Bin kere razı olsun’ diyerek duygularını ifade etti.
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’un kapısını çalarak dertlerini dinleyip, eksiklerini tespit ettiği aileler gelen hediyeler ile mutlu oldular. Yoncalık semti Zorlu, Kırmızı Çeşme ve Keleşoğlu sokakta 4 ayrı aileye çekyat, soba, yatak, gıda, odun ve kömür yardımı yapıldı. Hediyesine en çok da Zorlu sokaktaki evlerinde annesi ve ağabeyiyle birlikte yaşam mücadelesi veren Fuat Adıgüzel sevindi. 42 yaşındaki Fuat Adıgüzel, "Kendimi bildim bileli bir sünger yatağım var, onda yatıyordum. Başkanım Ali Korkut’a anlatmıştım. Her yanım ağrıyordu. Beni düşünmüş, bana güzel bir yatak göndermiş. İlk defa yatağım oldu. Artık rahat uyuyabileceğim. Allah razı olsun. Çok mutluyum. Annem , kardeşim artık daha mutluyuz. Eksiğimiz tamamlandı" diye duygularını dile getirdi.
Ali Korkut’un küçük bir mutluluk gönderdiği evlerden biride Sevgi Serpil’e aitti. Şeker hastası kardeşiyle giriş ve küçük bir odadan ibaret evlerinde yaşamaya çalışan Sevgi Serpil, "Başkanımız Ali Korkut’tan çekyat istedim, soba istedim. Çok şey istedim. Allah başkandan, emeği geçenden, hepinizden razı olsun. Başkanımdan Allah bin kere razı olsun. Bizi sevindirdi, Allah’ta onu sevindirsin." sözleriyle duygularını ifade etti.