AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, 7 Haziran genel seçimlerinin Türkiye açısından büyük önem taşıdığını kaydederek, "Yeni anayasa, yeni Türkiye’nin kaçınılmaz hedefidir" dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Arapgir İlçe Başkanı Mehmet Tümer’i ziyaret eden Taşkın, yeni anayasanın Türkiye için kaçınılmaz olduğunu ve bu noktada 2015 seçimlerinin önemli olduğunu belirtti.
Taşkın, "Yeni Türkiye’de, herkes kanun önünde eşittir. Hukukun üstünlüğü vardır. Hiçbir grup, sınıf, mezhep ve ırk mensubiyetinden dolayı dışlanamaz. Suçlu, doğuştan suçlu olarak görülemez. Bunlar bu toplumun eşit haklara sahip vatandaşlarıdırlar. Bunun teminat altına alınmasının yegane kaçınılmaz taçlandırılacak bu demokratik süreçte bu işin tepe noktası da yeni anayasa olacaktır. Yeni anayasa, Türkiye için kaçınılmazdır. Bu bir hedef noktasıdır" diye konuştu.
AK Parti Arapgir İlçe Başkanı Mehmet Tümer ise, AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın’a aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.