PTT 1'inci Lig'de 6-1'lik Orduspor galibiyetiyle 3 hafta sonra düşme hattından çıkan Manisaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'la evinde oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarına başladı.
Rakibiyle 3 Mart'ta deplasmanda oynadığı ilk müsabakayı 4-0 kaybeden Manisasspor, rövanşta prestij mücadelesi verecek. Karşılaşmaya moralli hazırlandıklarını söyleyen teknik direktör Taner Taşkın, "İlk maçtaki farklı yenilgiden sonra yarı finalden bahsetmek gerçekçi olmaz" dedi.
Kupada bu noktaya kadar gelerek kulübe prestij ve para kazandırdıklarını belirten Taner Taşkın, "Süper Lig liderini evimizde, seyircimiz önünde yenmek için elimizden geleni yapacağız. Ama bizim asıl hedefimiz hafta sonunda oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı" dedi.
Manisaspor'da elmacık kemiğinden ameliyat olduktan sonra özel maskeyle antrenmanlara başlayan Şaban, Galatasaray randevusunda riske edilmeyecek.
BİLETLER SATIŞTA
Manisaspor'un 8 Nisan Çarşamba günü saat 20.30'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Galatasaray'ı ağırlayacağı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçının biletleri satışa çıktı. Bilet fiyatları VIP, kapalı ve maraton tribünler 50, kale arkaları 45 TL olarak belirlendi. Konuk Galatasaray taraftarına maraton ve Gediz tarafı kale arkası tribün tahsis edildi.