AK Parti Antalya Milletvekili ve 4.sıra milletvekili adayı Gökçen Özdoğan Enç Döşemealtı’nda partililerle bir araya geldi. Ak partili kadınlarla Yemekte Buluşan Enç CHP’yi reklam siyaseti yapmakla suçladı. Enç " Halkı kandırıyor. Bunlar hangi verdiği sözü tuttu ki bu söylediklerini yapsınlar. CHP’nin 2009-2014 arasında Akaydın döneminde Antalya’ya neler kaybettirdiğini hep birlikte gördük" dedi.
Ak Parti Döşemealtı İlçe Kadın Kolları Teşkilatı tarafından Ceylan Petrol Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya AK Parti Antalya milletvekili ve milletvekili adayı Gökçen Özdoğan Enç,AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Selime Keskin ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Emekli de hazır bulundu.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar Ak Parti’nin Türkiye’deki hizmetlerin mimarı olduğunu belirterek "Ülkemiz Ak Parti iktidarımızla adeta çağ atladı. Bugün gördüğümüz bütün kalkınma hamleleri ve hizmetlerimizin mimarı Ak Parti hükumetleridir. Bu ülkeyi tekrar koalisyona bırakarak geçmişte yaşadığımıza acılarla karşılaşmak istemiyoruz. Allah’ın izniyle 7 Haziran’da da sandıklardan Ak Parti iktidarı daha güçlenerek ve tek bayına çıkacaktır" dedi.
CHP’nin seçim kampanyasındaki vaatlerinin sadece reklamdan ibaret olduğunu iddia eden AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, “CHP’nin derdi, ülkeyi yönetmek değil, kendi koltuklarını kaybetmemek. CHP’nin seçim vaatlerinin gerçekliğine aklıselim insanlar da, partilileri de inanmıyor zaten. Çünkü, Antalya’da biz o sadece reklamdan ibaret yalan vaatlerin benzerlerini geçtiğimiz 5 yılda CHP’li Akaydın döneminde Antalyalılar olarak hep birlikte görüp, acı bir şekilde tecrübe ettik” dedi.
AK Parti’nin özgürlüklerden yana olduğunu söyleyen Enç, “Ak Parti hükumetleri döneminde 13 yılda ülkemiz nereden nereye geldi hep birlikte görüyoruz. Ülkemiz için, halkımız için gece gündüz demeden çalışarak, ekonomi ve özgürlüklerin gelişmesi alanında çok mesafe kat ettik. Başörtüsü yıllarca çözülemeyen bir sorundu, biz bu sorunu çözüp geçmişte bıraktık. Biz özgürlüklerden yanayız. Bizim derdimiz halkımıza hizmet etmek.. İnşallah, 7 Haziran’da halkımız yeni ve güçlü Türkiye’nin inşasını yavaşlatmaya çalışan muhalefete gereken cevabı verecek sandıktan yine tek başına ve daha güçlü Ak Parti iktidarı çıkacak” diye konuştu.