TRABZON (AA) - Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turunda, normal süresi ve uzatma dakikaları 2-2 biten karşılaşmada, Arhavispor'u penaltı atışlarıyla yenen Arsinspor'da, tur sevinci yaşanıyor.

Kulüp Genel Sekreteri Muammer Şahin, penaltılara gidilen mücadeleden zaferle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "İki kardeş şehir takımının mücadelesinde, seyirciye doyumu olmayan futbol izlettik. Mücadeleye her iki takım da kazanmak için çıkmıştı. Ev sahibi ekip saha ve seyirci avantajını da arkasına alarak mücadeleye hızlı başladı ve karşılaşmanın henüz 17. dakikasında da aradığı golü buldu" dedi.

Oyun disiplininden kopmadan aradıkları golü çok geçmeden bulduklarını ifade eden Şahin, şunları söyledi:

"Bu dakikadan sonra her iki ekip de telafisi olmayan mücadelede kontrollü oynamayı tercih etti. Karşılıklı ataklar ve pozisyonların olduğu mücadele gerçekten izlenmeye değerdi. İlk yarısı gollü beraberlikle tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi ekip Arhavispor yine hızlı başlayan taraf oldu. Aradığı 2. golü de tıpkı ilk yarıda olduğu gibi erken buldu. Kalemizde 2. golü görmüş olsak da izleyicilere futbolun azim ve 90 dakikalık bir oyun olduğunu hatırlattık. Karşılaşmanın son düdüğüne kadar oyunda kalıp, rakip kaleye yükseldik ve oyuna dengeyi getiren 2. golümüzü bulup maçı uzatmalara getirmeyi başardık. Uzatma dakikalarında gol gelmeyince penaltılara geçildi ve penaltı atışları sonucunda gülen taraf olduk."