Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam , Yılport Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Erkanat, Genel Menajer Mustafa Aztopal, Teknik Menajer Yücel Uyar ve Yılport Samsunspor A.Ş. Kulüp Müdürü Soner Soykan'ı makamında ağırladı.

MAÇI KEYİFLE İZLEDİM

Sağlam ve beraberindekiler ile sohbet eden Başkan Mustafa Demir,  Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ı eskiden beri tanıdığını belirterek, "Yüksel Bey'in başarılarını biliyoruz. Yaptığı iş kolay bir iş değil.  Futbol ayağı kullanma yeteneğidir. İnanıyorum ki Samsunspor daha iyi yerlere gelecek. Geçen hafta Sarıyer ile oynanan ve Samsunspor'un 3-0 galip geldiği karşılaşma güzeldir. Aksiyonlu bir maç oldu. Maçı keyifle izledim. Samsunspor'un daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum" dedi.

GÜZEL BİR SİNERJİ VAR

Güzel bir birliktelik oluştuğunu ifade eden Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Oluşturduğumuz birlik ve beraberlikle, takımımızı daha iyi yerlere getireceğimizi düşünüyorum. Hep beraber oluşturduğumuz bir sinerji var. Bu sinerjiyle birlikte takımımız önce TFF 1. Lig’e, ardından Süper Lig’e sonra Süper Lig'de istikrarlı bir takım haline ve Avrupa kupalarına oynayan bir takım haline getirmek. Sarıyer karşılaşması sonrası da hocalarımızın yaptığı çalışmalar neticesinde yapılan hataları değerlendirdik. Onlara göre hareket ediyoruz" ifadelerini kullandı.

SÜPRİZ KARŞILAŞMA

Ertuğrul Sağlam  Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i ziyaret eden ve öğretmeni olan AK Parti 22 ve 23. Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ile karşılaştı. Sağlam, süpriz karşılaşmadan ötürü mutluluk duyduğunu söyledi.

Dilber BAHADIR, Elif DANIŞMAZ