AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte Canik’te devam eden yatırımları inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

"GÜVENLİ VE KONFORLU ULAŞIM HİZMETİ" 

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte Devgeriş Mahallesi’nde devam eden yol açma çalışmalarını inceledi. İlçedeki yol çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade eden Başkan Sandıkçı, “İlçemizde ham yol açma çalışmalarımıza planlı bir şekilde devam ediyoruz. İlçemizin tüm mahallelerinde tüm sokaklarında ihtiyaç duyulan yol bakım, onarım ve genişletme çalışmalarımızı ise sürdürüyoruz. İlçemize kazandırdığımız yeni yollarla ulaşım ağımızı güçlendiriyoruz. Yeni açtığımız yollarımızın bağlantı çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlarımıza kesintisiz, güvenli ve konforlu bir ulaşım hizmeti sunuyoruz” dedi. 

TALEPLERİ DİNLEDİLER

Samsun AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ve Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ilçede gerçekleştirdiği incelemelerin ardından Yeniköy ve Başkonak Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinlediler. Vatandaşların her ihtiyaçlarında yanlarında olduklarını ifade eden Canik Belediye Başkanı Sandıkçı, “Vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya gelerek onların ihtiyaç ve taleplerini dinliyoruz.  Bütün çalışmalarımızı insan ve hizmet odaklı bir anlayışla sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza kaliteli bir hizmet sunmak ve mahallelerimizin refah seviyesini yükseltmek adına tüm ekip arkadaşlarımızla özverili bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Tüm mahallelerimizde vatandaşlarımızın her ihtiyaçlarında yanındayız” diye konuştu. 

MUHTARLARLA BULUŞTULAR

Samsun AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ve Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçedeki muhtarlar ile bir araya geldi. Mahallelerde gerçekleştirilen çalışmaları muhtarlarla işbirliği içerisinde sürdürüldüğünü ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Mahallelerimize gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarımızı muhtarlarımızla koordineli ve düzenli bir şekilde sürdürüyoruz. Mahallelerimizde tüm alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Muhtarlarımızla işbirliği içerisinde, el ele vererek ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ve taleplerini en hızlı şekilde yerine getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.