Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Eskişehirli muhtarlarla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Ada Kartal Hotel’de gerçekleşen etkinliğe Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Eskişehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Recayi Konakcı ile Kartallı ve Eskişehirli muhtarlar katıldı.

Etkinlikte konuşan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, Kartal ve Eskişehir arasındaki ilişkilerin gelişmesinden dolayı yaşadığı mutluluğu ifade etti.

Başkan Altınok Öz’den katılımcılara teşekkür

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de konuşmasında tüm katılımcılara teşekkür ederek, Belediye Başkanlığı boyunca muhtarlıkları çok önemsediklerini söyledi. Başkan Altınok Öz, belediyelerin diğer belediyelerle ilişkilerini geliştirmesinin bir sorumluluk olduğunu kaydederek, Kartal ve Eskişehir arasındaki ilişkilerin günbegün artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Yemeğin sonunda Eskişehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Recayi Konakcı; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Eskişehir Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı’ya plaket takdim etti.

Eskişehirli Muhtarlarla Kartal gezisi

Öte yandan, Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürü Banu Kocadağ, Eskişehir heyetine Kartal’da öne çıkan projelerden olan Yaşlı Bakım ve Huzurevi’ni, Havuzlu Sokak’ta yapımı devam eden park alanını ve Masal Müzesi’ni gezdirdi. Gezide Eskişehir Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı ve Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Tirgil de yer aldı. Gezinin ardından heyet, Eskişehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.