Olay, bugün saat 04.00 sıralarında Ereğli İlçesi Eti Mahallesi Meydan Konutları'nın 5'inci katında meydana geldi.
Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Harun Kaymaz, belirlenemeyen nedenle cinnet geçirip, beylik tabancasıyla yatak odasındaki eşi Neslihan'a, ardından odalarında uyuyan oğlu Tarık ve kızı Ecem'e peş peşe ateş etti. Ardından da tabancayı kendi başına dayayıp tetiği çekti. 

Silah sesini duyan komşuları polise haber verdi. Çilingir yardımıyla kapıyı açıp içeri giren polisler, meslektaşları Harun Kaymaz ve ailesini kanlar içinde buldu.

Sağlık görevlileri yaptıkları kontrolde Harun Kaymaz, eşi Neslihan ve kızı Ecem'in öldüğünü saptadı. Ağır yaralı Tarık Kaymaz ise Ereğli Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavinin ardından Konya'ya sevk edildi. Tarık Kaymaz'ın da hayatı tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Emniyet yetkilileri, polis Harun Kaymaz'ın Kayserili olduğunu söyledi. Kaymaz'ın herhangi bir örgüt ve soruşturmayla ilgisinin olmadığını belirten mesai arkadaşları, ancak son günlerde aşırı mesai yapmak zorunda kalmanın verdiği stresle cinnet geçirmiş olabileceğini ileri sürdü.





İnternethaber