PTT 1. Lig’in 30. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sahasında Bucaspor ile golsüz berabere kaldı. Mücadelenin ardından iki takımın da teknik adamları açıklamalarda bulundu.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bucaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, aldıkları bir puandan dolayı mutlu olduklarını belirterek, ”Açıkçası maçtan önce bu kadar kaliteli bir takıma karşı oynamanın kağıt üzerinde sıkıntısını yaşayacağımızı biliyordum. Ama maça çıktıktan sonra kağıt üzerinde çok kaliteli olan ekonomik gücü en üst seviyede olan bir takıma karşı küme düşmeme mücadelesi veren bir Bucaspor gençleri, bana göre harika bir futbol ortaya koydu. Yakaladığımız pozisyonları ben 3 hafta öncesine kadar çok fazla irdelemiyorum. Bilmiyorum ama geldiğim günden beri çok daha fazla pozisyona girdiğimizi söyleyebilirim. Bunları gole dönüştürebilseydik belki skoru çok farklı hale getirebilirdik. Ya da Antep takımının son dakikada yakaladığı pozisyon gol olsa mağlup bitirebilirdik. Biz bu gerçekliği biliyoruz. Düşmeme mücadelesi veren bir takımız. Buna rağmen bu kadar iyi oynamak açıkçası beni çok mutlu etti. Ben aldığımız puandan dolayı çok memnunum” dedi.
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise, "Özellikle maçın başından sonuna kadar belirtmek istediğim bir şey var, maçın ritmini, maçın havasını bir türlü yakalayamadık. Üst sıraları yakalamak için gerçekten önem verdiğimiz bir maçtı. 3 puanı aldığımız zaman yukarıdaki takımların puan kaybettiğini ve bundan sonraki haftalarda da puan kaybedebileceği beklentimiz vardı. Kazansak yukarıyla aramızdaki puan farkını biraz daha daraltacaktık ama söylediğimiz gibi bir türlü maçın ritmini yakalayamadık. Bucaspor’un da girdiği pozisyonlar vardı. Bizim de girdiğimiz pozisyonlar vardı. İki takıma da maç gitti, geldi. 3 puan almak istiyorduk ama ne yazık ki bir puanla yetinmek zorunda kaldık” dedi.