AK Parti'nin 6 Milletvekilliğinden ikisini kazanarak ikinci parti çıktığı Muğla'dan vekil seçilen Nihat Öztürk, partisinin Bodrum İlçe Başkanlığı'na teşekkür ziyaretinde bulundu.
AK Parti'nin 1 Kasım seçimleri sonrası Muğla'dan TBMM'ye göndereceği milletvekillerinden Nihat Öztürk, partisinin Bodrum İlçe Başkanlığı'na teşekkür ziyaretinde bulundu. Partililerin Torba Kavşağı'nda bayraklarla karşıladığı Öztürk, İl Başkanı İhsan Küreci partililerle selamlaşıp, İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp'ı ziyaret etti.
Aynı zamanda bir dönem AK Parti Muğla İl Başkanlığı görevini de yapan Nihat Öztürk, Bodrum'un sorunlarıyla yakından ilgileneceği sözünü vererek, "Hiçbir zaman, siyaseti il başkanı olayım, milletvekili olayım hayaliyle yapmadım. Şimdi ki cumhurbaşkanımızın söylediği gibi 'biz millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik' düsturuyla bu millet için çalışmak, bu milletin derdini çözmek için çaba sarf etmek için siyaset yaptım.  Bodrum'un problemlerini biliyorum. Turizm için, kalkınması, bölge turizminin ilerlemesi için elimizden geleni yapacağız. 2B sorunları var. Ayrıca Bodrum'da ecri misil sorunu var. Plan ve sit sorunları var. Bu sorunların çözülmesi için çalışacağız" dedi.
Bodrum'da AK Parti'nin oy kaybettiği söylentilerine en güzel cevabın 1 Kasım'da verildiğini söyleyen İl Başkanı Küreci de, "7 Haziran seçimlerinden sonra vatandaşın bizlere verdiği mesajı çok iyi okuduğumuzu düşünüyorum ve analiz ettik. 13 yıldır başka partilere sürekli mesaj veriyor halkımız ama onlar anlamamakta ısrar ediyor. AK Parti Muğla'da 180 bini geçtiyse, Bodrum'da 20 bin sınırına dayandıysa artık bunun önüne istese de kimse geçemeyecek" dedi.
FOTOĞRAFLI