Osman URAS/BODRUM (Muğla), () - BODRUM'da düzenlenecek 'Miss 7 Continents' (7 Kıtanın Güzeli) yarışması için 22 ülkeden güzeller, kampa girdi. Havuz başında ve sahilde poz veren güzeller, göz doldurdu.
Ermeni modacı Ashot Khachatryan ile Jolly Tur tarafından önümüzdeki 13 Mayıs'ta düzenlenecek 'Miss 7 Continents' yarışmasına katılmak üzere; 22 ülkeden birbirinden güzel kızlar, Bodrum'a geldi. Gümbet Mahallesi'ndeki İsis Otel'de kampa giren güzeller, Uluslararası Çocuk Model Yarışması'na katılan çocuklarla objektif karşısına geçti. Miss 7 Continents yarışmasına katılacak güzellerin, havuz başında bikinileriyle verdiği pozlar yürek hoplattı.
Türkiye'yi temsil eden İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Bihter Nur Arı, iddialı açıklamalar yaptı. Formunu, fitness yaparak dans ederek koruduğunu söyleyen 1.78 metre boyundaki Arı, "Herhangi bir ajansa bağlı olarak çalışmıyorum. Açılış defilelerine çıkıyorum. Buradan birinci olmayı hedefliyorum. Daha sonra modellik hayatımı biraz daha profesyonelleştirmek istiyorum. Bu alanda kendimi iyice geliştirdikten sonra dizi ve reklam projelerini değerlendireceğim" dedi. Yarışmanın önemine değinen Slovak yarışmacı 24 yaşındaki Stella Makarova de birinci olmayı umduğunu dile getirdi. Organizasyonu beş yıldır yaptıklarını belirten Modacı Khachatryan, "Bodrum'daki yarışmadaki haberler birçok ülkede çıkıyor. Burada birinci olan yarışmacı, Kasım Ayı'nda Malezya'da yapılacak Turizm Kainat Kraliçesi yarışmasına katılmaya hak kazanacak" dedi.
Amaçlarının Bodrum'u tanıtmak olduğunu belirten İsis Otel Satış Pazarlama Müdürü Gonca Alemdar da "Organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Turizme faydalı olacağına inanıyorum" diye konuştu.
Güzellerin mavi tura çıkıp eşsiz koylarda moral depolayacakları ve eğlence merkezlerinde eğlenecekleri kaydedildi.

FOTOĞRAFLI