BURSASPOR, kampın üçüncü gününde Bundesliga takımlarından Hamburg ile oynadığı hazrılık karşılaşmasında 1-1 berabare kaldı. Yeşil beyazlı takımın gölünü 69'uncu dakikada Bakambu, Hamburg'un golünü 24'üncü dakikada petaltından Lasogga attı.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, karşılaşmada güzel şeylerin olmasının yanı sıra çalışıp düzeltmemiz gereken şeyler olduğunu söyledi. Sağlam sözlerine şöyle devam etti:
SIKINTI TAKIM SAVUNMASINDA
"Bizim skordan önce futbol adına öne çıkarmamız gereken değerler var. Öncelikle fiziksel olarak hangi seviyedeyiz, bunu görmek lazım. Daha sonra takım içerisindeki uyumda sıkıntılarımız var mı, bunları görmek gerekir. Geçen yıldan takımın öne çıkan önemli özellikleri vardı. Ofansif anlamda zenginliği öne çıkan bir takımdı. Gol pozisyonlarında daha etkili olmalıydık bugün. Asıl sıkıntımız takım savunmasıydı. Bugün burada bunu ön plana çıkaralım istedik. Ama görüyoruz ki sıkıntılarımız hala devam ediyor. Bu sezonki ilk ciddi maçımızı oynadık. Sıkıntıların olmasını bekliyorduk zaten."
OYUNCULARIM GAYRETLİ
"Bundan sonraki dönem bizim için çok önemli. Bu sıkıntıları gidermek adına ciddi çalışmalar yapıp bu çalışmaların sonucu almamız gerekiyor. Her şeye rağmen oyuncularımız çok istekli, iyi şeyler yapmaya çalışıyorlar. Geçen sezon çok fazla şans bulamayıp şans verdiğimiz oyuncular iyi çalışıyorlar. Bir şeyler yapıp katkı sağlamak istiyorlar. Karşımızda bugün iyi bir takım vardı. Kampı neredeyse tamamlamış, birçok hazırlık maçı yapmış, kadro yapılanmasını tamamlamış ve lige hazır takımla oynadık. Bugün maçta güzel şeyler olduğunu söyleyebilirim fakat düzeltmemiz gereken şeylerde var. Bunlardan kaçmamamız gerekir, bunlarla yüzleşip bunları düzeltmek için çalışacağız. Önümüzdeki hazırlık maçlarında da eksiklerimizi görüp gidermeye çalışacağız. Oyuncu takviyesine de ihtiyacımız var. Başkanımız ve yönetimimiz bu konuda sıkı bir çalışma içerisindeler. En kısa zamanda hazır hale gelip, Süper Kupa maçına hazırlanacağız."

FOTOĞRAF