Gümüşhane’de Bağlarbaşı Mahallesi ve üniversiteye yolcu taşıyan Fatih Dolmuş Durağı Kooperatifi şoförleri Mersin’de katledilen Özgecan Aslan cinayetini kınadı.
Mersin’de vahşice katledilen Özgecan Aslan için bir tepki de Gümüşhane Fatih Dolmuş Durağı Kooperatifi üyelerinden geldi. Yaşanan katliama sessiz kalmayan dolmuş şoförleri, kooperatif bünyesinde ki tüm araçlara “Yolcumuz bizim namusumuzdur” yazılı pankart asarak tepkilerini dile getirdi.
Özgecan Aslan’ın vahşice katledilmesine sert tepki gösteren Fatih Dolmuş Durağı Kooperatifi Başkanı Yılmaz Pezük, yaşanan bu cinayeti şiddetle kınadıklarını belirterek, “Arabaya binen bütün yolcularımız bizim namusumuzdur. Yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz. Bu vahim olayın dolmuşla alakalı olması bizleri ayrıca derinden yaralamıştır. Bunlar bizim ekmek teknemizdir. Bu konuda gerçekten ekmeğine samimice, dürüstçe sahip çıkan arkadaşlarımız vardır. Onlar adına tüm camiadan, bu olayın dolmuşta yaşanmış olmasından ötürü tüm vatandaşlardan özür diliyoruz. Bir yada bir kaç tane olayın bütün dolmuş camiasına, toplu taşıma araçlarına yansımasını istemiyoruz.” diye konuştu.