Aydınspor’un eski kaptanlarından Mehmet Anbarlı’nın ölümünün birinci yıl dönümünde mezarı başında takım arkadaşları tarafından anılacak.
Mehmet Anbarlı’nın takım arkadaşları kaptanlarının ölüm yıl dönümünde Aydın’da buluşma kararı alırken, kaptanı mezarında ziyaret edecekleri öğrenildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Aydınspor’un eski futbolcusu ve Mehmet Anbarlı’nın takım arkadaşı Ergin Demir, “Kaptan Mehmet Anbarlı için arkadaşlarımız arasında kaptanımızın ölüm yıldönümünde anmak için 13 Nisan’da Aydın’da olmaya karar verdik. Burada Mehmet Anbarlı’nın mezarını ziyaret edeceğiz. Yine birlikte Aydınspor forması altında futbol oynadığımız Kenan Korkmaz’ın da mezarını ziyaret edeceğiz. Aramızdan çok erken ayrılan bu iki arkadaşımızla dünyalarımız şu an farklı olsa da kalplerimiz hala onlar için atıyor. Bizim Aydın’da yaşadığımızı dostluk ve arkadaşlık paha biçilemez değerdeydi” diye konuştu.
Aydınspor’un efsane kaptanı Mehmet Anbarlı evinde geçirdiği kalp krizi sonrası Atatürk Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdehalelere rağmen kurtarılamayarak 13 Nisan sabahı vefat etmişti.