Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, () - EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekci, "İsviçre'nin Alplerinde ne varsa Denizli'de de o var. Denizli yapılan teleferikle gelişmeye devam ediyor. Hizmet destanımız devam ediyor. Türkiye kalkındıkça, Denizli kalkındıkça, namerde muhtaç etmeyeceğiz" dedi.
Bakan Zeybekçi, Kızılcabölük Spor Tesisi'nin açılışında yaptığı konuşmada Denizli'nin her geçen gün gelişmeye devam edeceğini söyledi. Denizli'yi İsviçre ile karşılaştıran Zeybekci, şöyle dedi:
"İsviçre'nin Alplerinde ne varsa Denizli'de de o var. Denizli yapılan teleferikle gelişmeye devam ediyor. Hizmet destanımız devam ediyor. Dün Acıpayam'da birbirinden büyük yatırımlar yapıldı. Bugün Tavas'ta muhteşem bir tesis açıldı. Tavas'ta hastanemiz ve üniversitemiz büyümeye devam ediyor. Türkiye kalkındıkça, Denizli kalkındıkça, namerde muhtaç etmeyeceğiz. Denizli milliyetçiliği yapalım. Denizli'nin gelişmesi ve büyümesi için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Buradan şampiyonlar ve dünya yıldızları çıkacak." tu.
Konuşmaların ardından Kızılcabölükspor'un maçlarını kendi evinde oynamasına imkan verecek tesisin açılışı protokol üyelerinin ve sporcuların katılımıyla birlikte yapıldı. Açılışın ardından Baka Nihat Zeybekci, Başkan Zolan ve yanındakiler penaltı atışı yaptı, tesisi gezdi.
ÇOCUKLARLA BUTONA BASTI
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci daha sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Tavas'ın Karahisar Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi'nin 10 milyon lira bedelle yapacağı altyapı temel atma törenine katıldı.
Zeybekci burada yaptığı konuşmada da Denizli'nin Ak Parti döneminde yapılan yatırımlar ve gerçekleştirilen hizmetlerle Türkiye'nin vizyon kenti olduğunu söyledi. Zeybekci, törende butona çocuklarla birlikte bastı.

FOTOĞRAFLI