Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Kamu-Sen Mersin İl Başkanı Mustafa Buyruk, Mersin Altı Nokta Körler Derneği Mersin Şube Başkanı Fikri İzra ve Türk Kadınlar Birliği Mersin Şube Başkanı Hülya Yücel’i makamında kabul etti.
Mersin’de göreve başlamasının üzerinden yaklaşık 4 ay geçmesine karşın, Vali Çakacak’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda, Kamu-Sen İl Başkanı Mustafa Buyruk ve Yönetim Kurulu üyeleri Çakacak’ı ziyaret etti. Çakacak’a yeni görevinde başarılar dileyen Buyruk, kendilerine zaman ayırdığı için Çakacak’a teşekkür etti.
Altı Nokta Körler Derneği Şube Başkanı Fikri İzra da Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Vali Çakacak’ı ziyaret ederek, Çakacak’ın Mersin’e atanmasının kent açısından bir şans olduğunu ifade etti ve hayırlı olsun dileklerini iletti.
Çakacak, Türk Kadınlar Birliği Mersin Şube Başkanı Hülya Yücel ve Yönetim Kurulu üyelerini de kabul etti. Mersin ve Türkiye’nin gelişme ve kalkınmasında kadınların rolünün çok önemli olduğunu söyleyen Çakacak, Dernek Başkanı Yücel’e çalışmalarında başarılar diledi. Yücel ise Çakacak’ın Mersin’de başarılı hizmetler gerçekleştireceğine inandığını kaydetti.