SAMSUN (AA) - Havza Belediyesi ile kardeş belediye olan Esenyurt Belediyesinden Havza'ya beş oyun grubu geldi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Esenyurt Belediyesi tarafından daha önce de 50 çöp konteynere gönderildiğini ifade etti.

İkiz, göndermiş olduğu yardımlardan ötürü Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na teşekkür ederek şunları dile getirdi:

"Esenyurt Belediyemiz ile kardeş belediyeyiz oradan bizlere her zaman yardım geliyor ve gelmeye devam edecek. Küçükçekmece Belediyemiz ile de kardeş belediye olduk. Ordan da belediyemize yardımlar gelecek. Kağıthane Belediyemiz ile de kardeş şehir belediyesi olmak için hazırlıklar yapılmakta.  Kağıthane Belediyemizden de oyun gurupları ve çöp konteynerleri yola çıktı, ilçemize gelmekte. Buradan kardeş belediye başkanlarımız Esenyurt Belediye Başkanımız Kadıoğlu, Küçükçekmece Belediye Başkanımız Karadeniz ve Kağıthane Belediye Başkanımız  Kılıç'a çok çok teşekkür ediyorum. Kardeş şehir olmanın gereğini yerine getirmişlerdir. Esenyurt, Kağıthane ve Küçükçekmece'de bir çok Havzalı yaşamaktadır. Havzalı hemşehrilerimiz de kardeş belediyelerimize sahip çıkacaklardır. Tüm Havzalılar adına ben yine kardeş belediyelerimize teşekkür ediyorum."