GALİBİYET İSTİYOR

Yılport Samsunspor, Spor Toto 1. Lig 8. haftada sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda bu akşam saat 19.00'da gerçekleşecek karşılaşmayı ise, Kutluhan Bilgiç yönetecek. Samsun temsilcisi yeni Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ile sahasında ilk kez çıkacağı karşılamada rakibini yenip, 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.  

46'INCI RANDEVU 

İki takım daha önce 45 kez resmi müsabakada birbirlerine rakip oldu. Bu maçların 16’sını Gençlerbirliği, 12’sini de Samsunspor kazanırken, 17 maç beraberlikle sonuçlandı. 2 takımın Samsun’daki mücadelelerinde Samsunspor 8, Gençlerbirliği 6 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. Samsun’da oynanan 7 mücadelede ise takımlar sahadan 1’er puanla ayrıldı.

10 PUAN TOPLADI 

Yılport Samsunspor, bu sezon ligde 7 müsabakada 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 10 puan toplayabildi. Kırmızı-Beyazlılar, bu sezon evinde oynadığı 3 maçta 1’er galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet elde etti. Rakibi Gençlerbirliği ise, geride kalan haftalarda ligde 6 mücadelede 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 6 puan toplayabildi. Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.