Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, Doğanşehir ilçesine bağlı Kapıdere, Bıçakçı, Gövdeli, Beğre, Elmalı, Söğüt ve Günedoğru mahallelerini ziyaret etti.
7 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala yoğun bir çalışma temposu sürdüren AK Parti 24. Dönem Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, Doğanşehir ilçesini ziyaret etti. Doğanşehir ilçesine bağlı Kapıdere, Bıçakçı, Gövdeli, Beğre, Elmalı, Söğüt ve Günedoğru mahallelerini ziyaret eden Şahin’i, Doğanşehir İlçe Teşkilatı karşıladı.
Doğanşehir ilçesi ziyareti sırasında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, “Biz hiçbir zaman için seçimden seçime milletle bir araya gelip, seçimden sonra millete sırtını dönüp, milletin değerleriyle savaş halinde olmadık, olmayacağız da. Biz kimseyi bize oy verdi ya da vermedi diyerek ötekileştirmedik. Biz seçim dönemlerinde tabi ki propagandamızı yapıp, milletimizin istek ve taleplerini dinleyeceğiz. Seçildikten sonra da oy veren vermeyen herkese milletvekili sıfatına haiz olarak elimizden gelen hizmetleri nisan yağmuru gibi eşit bir şekilde ulaştıracağız” dedi.
“Bizler bir kesimi Kürt, bir kesimi Alevi, bir kesimi Sünni, bir kesimi İslamcı, dinci, irticacı diye yaftalamadık” diyen AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, “Biz kimsenin inancıyla, giyim ve kuşamıyla, etnik kökenleriyle, mezhebiyle sorun içerisinde değiliz. Onların önündeki sorunları ortadan kaldırmak ise iktidarın görevidir, boynunun borcudur” ifadelerini kullandı.
Doğanşehir ilçe merkezinde yaptığı konuşmanın ardından Doğanşehir’e bağlı Kapıdere Mahallesi’ne giden AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, burada davul zurna eşliğinde karşılandı.
Kapıdere Mahallesi’nde konuşma yapan Mustafa Şahin, “Biz iktidara gelemeden önce ülke savaş alanına dönmüştü. Doğu ve Güneydoğuda kan gövdeyi götürüyordu. İnsanların büyük bir kesimi ötekileştirilmiş, 3 siyasi parti birden iktidara gelmişti. DSP, MHP ve Anavatan Partisi’nin Mesut Yılmaz’ı vardı. Üç ortak aklın oluşturmuş olduğu hükümet aylarca bakanlar kurulunu toplayamıyorlardı. Kendi aralarında devletin o gün ki imkânlarını paylaşıyorlardı” ifadelerini kullandı.
Ana Muhalefet Partisi liderinin SSK Genel Müdürlüğü döneminde maaşları dahi ödeyemediğini hatırlatan Şahin, “O dönem bunu başaramayan, iktidara geldiğinde emekliye 2 maaş ikramiyeyi nasıl verecek?” diye sordu.
AK Parti 24. Dönem Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, “O gün kasamızda 22 milyar dolar para vardı şimdilerde ise 150 milyar dolar var. Bu paraya göz diktiler. Ekonominin, istikrarının iyi bir noktaya geldiği görülünce, hayırsız evlat gibi hayırsız varisler gibi miras yemek için iktidara talip oluyorlar. Sen o gün maaş ödeyemezken bugün nasıl emekliye 2 ikramiye vereceksin? AK Parti’nin bıraktığı mirastan bol keseden harcayacaklar. Önümüzdeki 30 seneyi 40 seneyi ipotek altına alacaklar. Bunların kapasitesi, çapı bu kadar. Onlar konuşuyor, biz hizmet yapıyoruz” şeklinde konuştu.
Doğanşehir ilçesine bağlı Kapıdere Mahallesi’nin ardından Mustafa Şahin ziyaretlerine Bıçakçı, Gövdeli, Beğre, Elmalı, Söğüt ve Günedoğru mahalleleriyle devam etti.