Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Başantrenörü Yeşer Karabulut, takım çalışmaları hakkında yaptığı değerlendirmelerde, bu hafta çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek iyi bir mücadele ile güzel bir sonuç alacaklarına inandıklarını söyledi.
Karabulut, yaptığı açıklamada, ligin son haftalarına yaklaştıklarını belirtti. Yeşer Karabulut, "Son üç haftaya giriyoruz. Son üç haftada ise Ankara Orman ile yarın karşılaşacağız. Daha sonra Gaziantep deplasmanı ve üçüncü haftada ise Kuşadası Gençlik maçı ile de ligi tamamlayacağız. Kritik haftalara giriyoruz. Çok iyi bir sezon geçirmedik. Zorlanıyoruz. Yeni ve daha ağır, imkanların zor olduğu bir ligdeyiz. Ama bu lige alışmaya çalışıyoruz. Belki bu sene iyi maçlar oynadık, iyi mücadeleler verdik ama şanssız şekilde yenildiğimiz, kazanamadığımız maçlar oldu. Kolay değil, yeni bir ligdeyiz. Bilecik’i en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. O noktada inşaallah bu seneki tecrübemizle önümüzdeki sene daha iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Bu hafta önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Hazırlıklarımızı devam ediyoruz. Bilecik ve bizim basketbol için çok önemli bir karşılaşma. Çok keyifli bir karşılaşma olacak’’ dedi.
’’TÜM KADINLARIMIZI BİZE DESTEK OLMALARI İÇİN MAÇA BEKLİYORUZ’’
8 Mart Pazar günü oynanacak karşılaşmanın ayrı bir önemi olduğunu belirten Karabulut, sözlerini şöyle sürdürdü;
’’8 Mart da biliyorsunuz Dünya Kadınlar Günü. Çok anlamlı bu günde Bilecikli değerli kadınlarımızı da bizlere destek olması için bekliyoruz. Onları da salonda görmek istiyoruz. Orada onlar için minik sürprizlerimiz olacak. Kadınlarımız bizim için çok değerli. Kadınlarımız öncelikle bizim annelerimizdir. Bu karşılaşmaya hem tüm hanımefendilerimizi hem de Bilecikli basketbolseverleri, bizlere destek vermeleri için salonda bekliyoruz. Kadınlarımızı unutmadık ve orada küçük bir şekilde de olsa hatırlayalım istiyoruz, değerini gösterelim. Bu anlamda bizlere her anlamda destek veren ve kötü günümüzde de yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Selim Yağcı’ya, bizi takip eden taraftarlarımıza ve belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum”.