Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - HAKKARİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde okuyan 15 öğrenci, AB uyum projesi kapsamında 20 günlük gezi için Portekiz'e gitti.
Hakkari Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11'inci sınıfta okuyan 15 öğrenci ve bareberindeki 1 rehber öğretmen, AB uyum projesi kapsamında 20 günlük Portekiz gezisine çıktı. Okul önünde bir araya gelen öğrenciler, aileleleri tarafından uğurlandı. Hakkari Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sıtkı Zerek, şöyle dedi:
"Avrupa Birliği Ulasal Ajans çerçevesinde sunduğumuz  projenin son aşaması. Daha önce de okulumuzun Bilişim Teknoloji öğrencileri İspanya ve Çek Cumhuriyetine gitmişti. Şimdi 15 öğrenci ve 1 öğretmenimizden oluşan ekibimiz, 20 gün boyunca Portekiz'de gerek eğitim alanında, gerekse oranın sosyal yaşamı çerçevesinde bir gezisi yapıp geri dönücekler. Daha önce yaptığımız Avrupa gezilerinde çok iyi sonuçlar aldık. Bu tür geziler öğrencilerimiz açısından çok faydalı oluyor. Bu tür projelerimiz yine devam edecek. Öğrencilerimizin bu tür aktivitelerine katılımlarını sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız." 

FOTOĞRAFLI