ANKARA (İHA) – Filistin’in Ankara Büyükelçisi Nabeel Alsarraj, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu’nu ziyaret etti.
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Filistin Devleti Ankara Büyükelçisi Nabeel Alsarraj’ın ziyaretinde yaptığı konuşmada Filistin Devleti’nin bağımsızlığına vurgu yaptı. Atasoy, konfederasyonun Filistin’in bağımsızlığı ile ilgili uluslararası çalışmalarına değinerek, "Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu, Arap Devletler Ligi işbirliği ile Filistin Devlet Başkanlığı, Ürdün Haşimi Krallığı ve Türk Hükümeti’nin destek ve katkılarıyla Filistin Devleti’nin bağımsızlığına katkı sağlamak amacıyla yapmış olduğu uluslararası çalışmalara başkenti Doğu Kudüs olan tam bağımsız bir Filistin Devleti kuruluncaya kadar büyük bir kararlılıkla devam edecektir" dedi.
Büyükelçi Alsarraj ise, "Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu’nun Filistin Devleti ve Filistin halkı adına yapmış olduğu uluslararası çalışmalar Filistin halkının vermiş olduğu bağımsızlık mücadelesine büyük katkı sağlamaktadır. Filistin Devleti ve Filistin halkı adına Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu’nun Filistin Devleti’nin bağımsızlığını destekleyen uluslararası organizasyonlardan dolayı sizlere teşekkür ederim" diye konuştu.