Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi’nde bayramlaşma heyecanı yaşandı. Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bayramlaştı.
Başkan Tuna, Teknik İşler, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüklerinde hizmet veren personeliyle bayramlaşmasının ardından idari binadaki personelin de bayramını kutladı. Bayramlaşma törenine, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdür ve amirleri de katıldı.
Törende, Toroslar’da hayata geçirdikleri yatırım ve hizmetlerde büyük emekler sarf eden, ‘ekip arkadaşlarım’ diye hitap ettiği personeline teşekkür etti. 11 yıllık görev süresi içerisinde personeli ile bir aile olduklarını vurgulayan Başkan Tuna, “11 yıllık görev süremiz içerisinde sizlerle beraber büyük özveriyle çalışarak Toroslar’ı Mersin’de örnek gösterilen bir ilçe konumuna getirdik. Sizler, planlanan hayalleri, yapılan hizmetleri sahada hayata geçiren mesai arkadaşlarımızsınız. Milletimizin teveccühü ve Rabbimin takdiri ile 3. dönemimizdeyiz. Toroslar’ın dünü ile bugünü kıyaslandığında herkes ilçemizden övgüyle bahsediyor. Belediye başkanlığı tek başına değil, bir ekip anlayışı içerisinde doğru planlamalar ve takiplerle yapılan bir görevdir. 11 yıldır Toroslar’a sunduğunuz katkılardan dolayı Toroslar halkı adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Toroslar’ın her noktasında bir alın terimiz var. Hep birlikte ter döktük, adımladık, arşınladık. Bir kent, kentin sokaklarını arşınlayanlarındır. Bu kent hepimizin. Ailelerinizle hep birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.
Mersinli hemşehrilerinin ve Tüm İslam Alemi’nin de Ramazan Bayramı’nı kutlayan Tuna, bayramlaşma sırasında personeline bayram şekeri dağıtırken, belediye personeli de Tuna’ya bir çiçek takdim etti.