KAYMEK, yetiştirdiği kursiyerlerle birbirinden farklı faaliyetlere imza atıyor. KAYMEK’e bağlı Fotoğrafçılık Kursu da ’Renklerin Armonisi’ adıyla sergi açtı. Serginin açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin eşi Neşe Özhaseki yaptı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesindeki Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KAYMEK) 100’ü aşkın branşta Kayseri halkına hizmet vermeye devam ediyor. Bu branşlardan biri olan Fotoğrafçılık Kursu tarafından sergi açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin eşi Neşe Özhaseki tarafından yapılan açılışa, BEF Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu, KAYMEK Müdiresi Mürşide Gonca Aslan, davetliler ve kursiyerler katıldı. Neşe Özhaseki açılışın ardından 48 eserin yer aldığı sergiyi gezerek fotoğrafçılardan bilgi aldı. Neşe Özhaseki ve Refik Tuzcuoğlu serginin anı defterini de imzaladı.
Sergi hakkında açıklamalar yapan BEF Genel Koordinatörü Tuzcuoğlu, KAYMEK’lerin birçok alanda hizmet verdiklerini ve bu hizmeti verirken şehrimizin sanatına katkılarda bulunan bir takım faaliyetler yaptıklarını söyledi. Renklerin Armonisi sergisinin de bu faaliyetlerden biri olduğunu dile getiren Tuzcuoğlu, "Fotoğraf sanatçılığı kurslarımızda bu işe kabiliyeti olan arkadaşlarımız çok güzel eserler ortaya koyuyorlar. Bu eserlerden bir grubu burada. Kursumuza çok farklı profilden, il dışından, hatta ülkemiz dışından katılanlar var. Sergimizde ağırlıklı olarak Kayseri’de çekilen fotoğrafların yanı sıra ülkemiz dışından da fotoğraf yer alıyor" dedi.