Saadet Partisi(SP) ve Büyük Birlik Partisi(BBP)’nin desteklediği Milli İttifak adayları Kayseri Sanayi Odası, Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi ve Türk Eğitim-Sen 1 Nolu Şube Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisinin 7 Haziran Genel Seçimleri için oluşturmuş olduğu Milli İttifak Adayları seçim çalışmaları kapsamında Kayseri Sanayi Odasını ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Kayseri Sanayi Odası Meclis Üyesi Başkanı Nureddin Okandan “ Öncelikle misafirlerimize hoşgeldiniz diyorum. Büyük Birlik Partisi ile İttifak yapmış Saadet Partisi seçim çalışmalarına başladı. Kendileri odamıza yaptıkları ziyaretten duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Biz Kayseri Sanayi Odası olarak bu seçim sürecinde siyasi partilerimizin kırıcı olmadan birbirlerine söz hakkı doğurmayacağı şekilde propaganda yapmaları temennisindeyiz. Çünkü yarın bir gün yine beraber yaşayacağız ve yüz yüze bakacağız. Bunları Milli İttifak adaylarında görüyoruz. İyi bir politika izliyorlar ve gerginliğe yer vermiyorlar. İnşallah bu süreç böyle devam eder. Ben bu seçimde sizlere başarılar diliyorum” dedi.
Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Saraçoğlu “ Saadet Partimiz ve Büyük Birlik Partimiz seçimde güç birliği yapıp Saadet Partimizin bayrağı altında seçimlere giriyoruz. İnşallah bu seçimler hayırlı olur. Memleketimizin durumu ortadadır. Biz Saadet Partisi adayları olarak memleketimizde ki sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri, vakıfları ve odaları ziyaret ediyoruz. Bugünde sanayi odamızı ziyarete geldik. Kayseri malum sanayi kenti ve sanayicilerin birçok sıkıntısı var. Ülkemiz gerçekten de siyasi ve ticari olarak sıkıntılar içindedir” diye konuştu.
MİLLİ İTTİFAK ADAYLARINDAN MMO VE TÜRK EĞİTİM-SEN’E ZİYARET
Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) desteklediği milli ittifak adayları Makine Mühendisleri Odası (MMO) Kayseri Şubesini ve Türk Eğitim-Sen 1 Nolu Şubesini ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MMO Kayseri Şube Başkanı Ersin Fener, "Allah hayırlar nasip etsin. Gerek sizler için gerek milletimiz ve ilimiz için güzel şeyler olur diye umut ediyorum. Allah yardımcınız olsun. Hizmete soyundunuz. Bu çok ciddi bir amaçtır. Allah hizmet etmeyi de nasip etsin" dedi.
Milli ittifak adayı Duran Soyuğur ise, "Biz emek yoğun çalışıyoruz. Her gideceğimiz yere icabında yürüyerek gidiyoruz. Neticesi de iyi oluyor. Herkes samimi olduğumuzu biliyor. Bu bakımdan sıkıntımız yok. Daha öncelerinde bahaneler buluyorlardı. ‘Sizleri seviyoruz, kalbimiz sizinle ama baraj’ diyorlardı ama artık oda yok. Millete en güzel şekilde hizmet etmiş Erbakan hocanın taraflarıyız. Muhsin başkanda Türkiye’de sayılan, sevilen ve dik duruşu ile herkesin takdirini topladığı bir insandır. Onun talebeleri ile hocanın talebeleri bir araya geldi ve ‘biz varız’ dedi" ifadelerini kullandı.
Türk Eğitim-Sen ziyaretin de konuşan Saadet Partisini Kayseri 2.Sıra Milletvekili adayı Duran Soyuğur “ Bu Ülkede Faize bir sürü para veriliyor. Medya kuruluşları KDV vermiyor. Bir sürü eşantiyon veriyordu. Ev araba veriyordu. Etrafta ki esnaflar neredeyse batıyordu. Milleti böyle sömürdüler. Taraf etrafında böyle çökerttiler. Bu şartlarda hepsi kesilince havuz sistemi ile insanlara dağıtılacak para bulundu. Bir kuruş zam yapılmadı. Bir kuruş vergi konmadı. Esnaf malı 2 ay yada 3 ayda satacağına 2-3 haftada sattı ve sirkülasyon oluştu.