Ceylanpınar Belediyesi tarafından organize edilen ulusal Merhaba Okul satranç turnuvası sona erdi. Seydo Atilla Kültür Evinde düzenlenen törende 12 derecenin 9’unu Ceylanpınar Belediyesi Satranç takımı oyuncuları aldı.

Ödül töreninde konuşan Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, böyle güzel bir etkinliği organize edip ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi. Ceylanpınar Belediyesi olarak gençlere faydalı etkinlik ve organizasyonlar yapmaya gayret ettiklerini belirten Bayol, "Belediye Başkanım adına bu organizasyonlar yapabileceğimizi belirmek isteriz. Satranç turnuvasına ev sahipliği yaptığımız için gururluyuz. Bugün de ödül töreniyle satranç turnuvamız sona erdi. Satranç turnuvasına emek veren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Memduh Turmak da, turnuvanın çok güzel bir ortamda yapıldığını ve kıyasıya yapılan mücadelelerin ardından sona erdiğini belirtti. Satranca vermiş oldukları katkıdan dolayı Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya teşekkür eden Turmak, "Belediyemize böyle güzel imkanlar sağladıkları için belediyemize çok teşekkür ederim. önümüzdeki aylarda farklı organizasyonlarla yine beraber olacağız" diye konuştu.

İki gün süren satranç turnuvasında 12 derecenin 9’unu Ceylanpınar Belediyesi Satranç takımı aldı. Ödül töreninin ardından turnuva sona erdi.