Bilionera şarkısıyla dünya çapında ses getiren, Türkiye’de Serdar Ortaç ile düet yapan Rumen Şarkıcı Otilia, Başkent’in yeni gece kulübü Totem’in sezon açılış partisine katıldı.
Rumen şarkıcı Otilia, Ankara’nın yeni gece kulübü Totem’in sezon açılış partisine katıldı. Bilionera adlı şarkısıyla bir anda dikkatleri üzerine çeken ve milyonların beğenisini kazanan güzel şarkıcı, DJ Bora Yoltay’ın da yeteneklerini sergilediği gecede sevenleriyle buluştu. Gece boyunca sempatik tavırlar sergileyen Otilia, sahnede dans edip şarkı söyledi.
Türkiye’de olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren güzel şarkıcı, "Ankara’ya ilk defa geldim. Ankara’da Türk hamamına gittim, yarın da büyük bir camiyi ziyaret ettikten sonra dönmek istiyorum. Orada insanlar nasıl dua ediyor; çok merak ediyorum. Serdar Ortaç ile yaklaşık 1 yıl önce tanıştım. Zaten bir düet yapmak istiyordum ve Serdar Ortaç ile düet yapmayı tercih ettim" diye konuştu.
Otilia, Türkiye’de başka hangi şarkıcılarla düet yapmak isteyeceğinin sorulması üzerine, "Tarkan olabilir, başka isim bilmiyorum. Çok Türkçe şarkı biliyorum ama söyleyenlerin isimlerini bilmiyorum" ifadelerini kullandı.
Türk yemeklerinden en çok lahmacunu beğenen Otilia, "Burada damak tadıma uymayan bir yiyecek yok. Türkiye’yi çok seviyorum" dedi.
"GÜZEL SÜRPRİZLERİMİZ OLACAK"
Gece kulübünün sahibi Ahmet Turgut, Ankara gecelerine yeni bir soluk getirmek istediklerini kaydederek, "Aslında Ankara’nın gece hayatı biraz sönük. Biz çok farklı bir konseptle bir gece kulübü açmaya karar verdik. Yapmış olduğumuz şovların Ankara piyasasında bir örneği yok; bu nedenle tutacağına inanıyorum. Çok daha güzel sürprizlerimiz olacak. Ankara’nın gece hayatını ben çok seviyorum. Burada 25 yıldır takip ettiğim bir gece hayatı var. Şuan çok farklı boyutlara geldi; ben bu boyutu kırıp tekrar insanların rahatlıkla eğlenebileceği bir yerin olmasını istedim. Buraya gelen müşterilerimizin de memnun kalacağına eminim" diye konuştu.