Altyapı ve üstyapı hizmetlerine aralıksız devam eden Niğde Belediyesi bu kapsamda Kızılca Deresi güzergahında kaldırım, Kayardı Mevkii’nde asfalt ve Özbelde Parkı’nda çim serimi gerçekleştiriyor.

Niğde Belediyesi şehre daha kaliteli hizmet sunabilmek için altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanısıra çocukların oyun oynayabilecekleri alanları daha estetik bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda Niğde Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Özbelde Parkı’nda çim serimi yapılıyor.

Kayardı Mevkii Asfalt ve Kızılca Deresi Civarında Kaldırım Çalışması

Fen İşleri Müdürlüğü bir yandan Kayardı Mevkii’nde asfalt serimi yaparken diğer yandan da ıslah çalışmaları devam eden Kızılca Deresi civarında kaldırım çalışması yapıyor. Islah çalışmalarının tamamlanmasıyla Kızılca Deresi güzergahındaki vatandaşların şikayetlerinin sona ereceğini belirten Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yapılan çevre düzenlemeleriyle de bölgenin estetik bir güzelliğe kavuşacağını ifade etti.

Şehre yakışan hizmet kalitesini ortaya koymak adına personelin yoğun bir tempoyla çalıştığını söyleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan,’’ Geliştirdiğimiz projelerle daha güzel ve daha yaşanabilir bir Niğde için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızın yanısıra ilimizin değerine değer katacak projelerimizin açılışını da önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz’’ dedi.