Kırklareli Amatör Süper lig ekiplerinden Pınarhisarspor, 2017-2018 futbol sezonu öncesi Antrenör Hasan Berber ile anlaştı.

Pınarhisarspor Sosyal Tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Kulübün Genel Kaptanı ve Futbol Şube Sorumlusu Mesut Günözen, Antrenör Hasan Berber ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti. Mesut Günözen, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Pınarhisarspor takımını uzun senelerdir birlikte çalışmak istediğimiz bilgi ve tecrübelerine inandığımız başarılı Antrenör Hasan Berber hocaya emanet ettik. 2017-2018 yeni futbol sezonu hocamıza ve kulübümüze hayırlısı olsun. Önemli olan Antrenör sorunuydu bundan sonra transfer çalışmalarına daha çok hız vereceğiz. Çünkü bu sezon hedefimize Türkiye Bölgesel Amatör Lig olacaktır. Tesislerimizin hepsi yenilendi, yeni sezon için şuan itibari ile hiçbir sorun yok. En kısa zamanda Hocamız Hasan Berber’in raporu doğrultusunda eksikliklerimizi tamamlayıp, yepyeni bir Pınarhisarspor ile birlikte taraftarlarımızın karşısına çıkacağız. Bu sezon özellikle Pınarhisarspor’u izlemek bir ayrıcalık olacaktır.”

Tecrübeli Antrenör Hasan Berber ise, Kırklareli Amatör Süper lig ekiplerinden Pınarhisarspor ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirterek, “Hedefimiz güçlü bir kadro kurup, sezonu şampiyon olarak bitirmektir” dedi.

Pınarhisarspor Kulüp Başkanı Deniz Can ise, şehir dışında bir iş toplantısında olduğundan dolayı imza törenine katılamadı. Kulüp Başkanı Can, Antrenör Hasan Berber’i, telefonla arayıp, kendilerini kırmayıp, Pınarhisarspor Takımının başına tekrar geldiği için teşekkür etti ve 2017-2018 futbol sezonunda kendisine başarılar diledi.