Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Kaya Aşçı, yönetim kurulu üyeleri ile bağlı dernek başkanları, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır’ı 2-5 Nisan’da yapılacak İstanbul Feshane etkinliklerine davet etti.
SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı, yönetim kurulu üyeleri ile bağlı dernek başkanları, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu makamında ziyaret etti. Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır’ın da bulunduğu ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Ziyarette Genel Başkan Kaya Aşçı, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır’ı 2-5 Nisan tarihleri arasında İstanbul-Feshane’de düzenlenecek 8. Samsun Tanıtım Günleri’ne davet etti.
Samsun’un değerleri Türkiye ile paylaşılacak.
SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı, İstanbul’da Samsun’u en iyi şekilde tanıtmak amacıyla yoğun çaba harcadıklarını belirterek, “Artık geleneksel hale getirdiğimiz etkinliğimizde İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizi buluştururken öte yandan da Samsunumuza ait değerleri Türkiye ile paylaşıyoruz. Samsun’un kültürel yapısı ve geleneklerinin dört gün boyunca sergileneceği etkinlik de ayrıca, çeşitli yarışmalar ve aktiviteler düzenlenecek. Öte yandan, yerel sanatçılarımız da konserleriyle organizasyona renk katacak. Tüm etkinlikler halka açık ve ücretsiz olacak” dedi.
MURZİOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR
Organizasyona destek veren herkese teşekkür eden Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, “İnşallah biz de Oda olarak etkinliğe destek vereceğiz. Bu tür organizasyonları kentimizin değerlerinin tanıtımı açısından çok önemli görüyorum. Hemşehri derneklerinin önemini sanırım gurbette yaşayıp da anlamayan yoktur. Bu tür derneklerin yaşatılması sosyokültürel açıdan önemlidir. Sizlere kentimize ve İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimize sağladığınız katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.