ORDU (AA) - Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kent ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayan işletmelere ve sanayi kuruluşlarına yönelik moral ve motivasyon ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Balkanlıoğlu, ilk ziyaretini Ordu Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir çay fabrikasına gerçekleştirdi.

Fabrika Müdürü Hamit Mamami tarafından karşılanan Vali İrfan Balkanlıoğlu, fabrikanın bütün birimlerini gezerek, çayın üretim serüveni ile ilgili bilgi aldı, fabrikanın laboratuvar bölümünde üretimi yapılan ve belirli bir süre demlenmeye bırakılan çayların tadına baktı.

Vali Balkanlıoğlu, fabrika yetkililerini, ülke ve Ordu ekonomisine önemli katkılar sağlamalarından dolayı kutladığını dile getirdi. Balkanlıoğlu "Fabrika müdürü Hamit beyden üretim ve fabrikanın işleyişi hakkında bilgi aldık. Tesiste modern teknoloji kullanılarak, ürünlerin nasıl bir işlemden geçtiğini ve paketlendiğini gördük. Kendilerini başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum" diye konuştu.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, daha sonra bir otomotiv bayisini ziyaret etti. İşletmenin Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Altaş ve diğer yetkilerce karşılanan Balkanlıoğlu, çalışmalarla alakalı gerçekleştirilen sohbet sonrasında "Ordu istihdamına katkı sağlayan firmalarımızı candan kutluyor, başarılar diliyorum" dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Altaş ise "Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu'nun nazik ziyaretinden dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim" diyerek teşekkürlerini sundu.