Kepez Belediyesi, Varsak Altıayak Mahallesi’ne kazandırılan sanayi sitesinin, hizmete giren birinci etabının yolların asfalt çalışmalarını tamamladı.
Geçtiğimiz aylarda sanayi sitesinin 40 dükkanın bulunduğu birinci etabının kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj çalışmasını tamamlayan Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, birinci etaptaki tüm yollarda sıcak asfalt çalışması yaptı. Yolların asfaltlanmasında yaklaşık değeri 400 bin lira olan 2 bin 800 ton sıcak asfalt kullanıldığı ve asfaltlanan sokakların kaldırımının da inşa edildiği belirtildi.
Esnafa değer veren bir belediye olduklarının altını çizen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetimi ile sanayinin hizmete girecek olan diğer kısımlarının da alt ve üst yapı ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ifade etti.
Toplam 206 dükkanın olacağı Varsak Sanayi Sitesi’nin Hazine’den tahsis edilen 93 dönümlük arazide üç etap halinde inşa edildiği, birinci etapta yapımı tamamlanan 40 dükkanın hizmeti girdiği kaydedildi.