PTT 1'inci Lig'de yeni sezon için geri sayım başlarken, dün akşam oynanan hazırlık maçında Manisaspor'u 2-0 yenen Göztepe'de gençlerin perfomansı teknik ekibi memnun etti. Manisaspor karşısında golleri atan Salim İyik ve Tuncay Kılıç Teknik Direktör Metin Diyadin'den tam puan alırken, ikili takımda kalmayı da gerentiledi. Erzurum kampında da iki futbolcuya övgüler yağdıran Diyadin, "Tüm gençler çok yetenekli. Salim ile Tuncay hem idmanlarda hem de hazırlık maçlarında beklentileri çok aştı. İkisi kesin olarak 25 kişilik kadroda yer bulacaklar, sezon içinde de görev alacaklar" açıklamasını yaptı.
Sezona iddialı hazırlanan Göztepe, oynadığı 5 hazırlık maçını da kazandı. Erzurum'da Gürcistan ekipleri Semtredia'yı 1-0, Shukura Kobuyeti'yi 2-0 yenen sarı kırmızılılar Samsunspor'u 2-1, 1461 Trabzon'u da 3-1'lik skorla geçti. Dün ise 2'nCİ Lig temsilcisi Manisaspor karşılaşmasını galibiyetle bitiren Göztepe, taraftarına umut aşıladı.
Takımının kazanma alışkanlığını edindiğini ifade eden Metin Diyadin, "Son hazırlık maçımızı 8 Ağustos'ta Denizlispor ile deplasmanda oynayacağız. Hazırlık maçları da olsa galip gelme hırsımız mutluluk verici. Bu takım kolay kolay puan kaptırmayacağını gösterdi" dedi.

FOTOĞRAF