İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ihalesi yapılan Türkiye’nin en büyük gençlik merkezinin temelinin bir ay içinde atılacağını, belediye hizmet binasına da bu yıl içinde başlanacağını söyledi.
Komşu iftarlarında her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Komşu iftarları birlik ve beraberliğin örnek duruşunu sergiliyor” dedi.
İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen komşu iftarlarının ikincisinde Çatalarmut ve Kıran Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi. Büyük ilgi gören iftar programına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un yanı sıra AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş, Ordu Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.
TÜM KOMŞULAR BİR ARADA
Düzenlenen komşu iftarlarının yediden yetmişe tüm nesilleri bir araya getirdiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Komşu iftarları adı altında böylesi güzel birlikteliğimizi sağlamaya çalışıyoruz. Masaları tek tek gezdiğimde gördüm ki, komşular hep bir arada. Herkes evinden çıkıp aynı iftar masasında. Bu birlik ve beraberliğin örnek duruşunu gösteriyor. Bu birlikteliği oluşturan Çatalarmut ve Kıran Mahallesi sakinlerine sonsuz teşekkür ediyorum. Geçen sene yine Ramazan’ın ikinci günü Çatalarmut ve Kıran Mahallesi sakinlerimizde burada buluşmuştuk” diye konuştu.
TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GENÇLİK MERKEZİ ÇATALARMUT’A
Çatalarmut Mahallesi’ne Türkiye’nin en büyük gençlik merkezinin yapılacağını söyleyen Başkan Tok, "Geçen sene gençlik merkezinin temellerinin atılacağının sözünü vermiştik. Bugün yine buradan sesleniyorum. Gençlik merkezimizin ihalesi geçen hafta yapıldı. Allah izin verirse, bir ay içinde kazmayı vurup inşaata başlayacaklar. Gençlik merkezinin hemen karşı alanında bir projemiz daha var demiştik. Kamu kampüsü projesiydi. Bizler de bu yıl içinde İlkadım Belediyemizin hizmet binasının temelini atmış olacağız. Böylesi büyük projelerimiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun diliyorum” diye konuştu.
İlkadım Belediyesi tarafından gerçekleşen komşu iftarlarının tüm Ramazan sofralarına örnek olduğunu belirten AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediyesi’nin başlatmış olduğu iftar programlarının örnek olacak cinsten olduğunu dile getirdi.