Mehmet UZUN - HANNOVER /

Almanya Bundesliga takımlarından Hannover 96'nın teknik direktörü Tayfun Korkut zor günler geçiriyor. Bundesliga'da son 10 maçtır galip gelemeyen ve küme düşme hattına giren Hannover 96'da kötü gidişatı durdurmak için yollar aranıyor.

BAŞKAN KORKUT'LA KONUŞTU

Hannover'in kendi sahasında Borussia Dortmun'a 3-2 mağlup olmasının ardından Tayfun Korkut ve yönetime olan eleştiriler arttı. Bunun üzerine Hannover 96'nın Başkanı Martin Kind, Sportif Direktör Dirk Dufner ile Tayfun Korkut'la bir toplantı yaptı ve rapor istedi. Yapılan toplantıdan Tayfun Korkut'la devam kararı çıktı. Başkan Kind Tayfun Korkut'a güvendiklerini ve kötü gidişe hep birlikte dur diyeceklerini söyledi. Başkan, genç teknik adamdan kötü gidişi durdurmasını ve takımı toparlamasını istedi.

AVRUPA HESAPLARI YAPAN TAKIM KÜME DÜŞMEME HESAPLARI YAPMAYA BAŞLADI

Bundesliga'da ligin ilk yarısında çok iyi bir performans sergileyen Tayfun Korkut ve öğrencileri UEFA kupasına katılma hesapları yapmaya başlamıştı. Ancak ligin ikinci yarısı her şey tersine döndü. Hannover 96 art arda maçlar kaybetti. 10 maçtır 3 puana hasret olan Hannover 96 üst sıralardan 14'üncü sıralara geriledi. Hannover 96'nın 27 puanı bulunuyor.