Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun ve Samsun Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Bozkurt, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar'ı ziyaret etti.

Samsun Medya Grubu yöneticileri Başkan Acar'a, Yaşantı Dergisi’ni takdim ederek, başarı diledi. 

YATIRIMCILARLA GÖRÜŞÜLOR
Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Başkan Acar, "İstihdam konularında bir takım yatırımcılarla görüşme halindeyiz. Bu görüşmeleri sıklaştıracağız ve yeni bir ruh ortaya koymaya gayret edeceğiz. Yol işlemlerini ise ilerleyen günlerde gerçekleştirerek vatandaşımızın huzuruna daha rahat yürüyeceğimizin kanaatindeyim" dedi. 

TALİMATLARI VERDİM
İlçenin istihdam sorununa yönelik yatırımcılarla görüşmeler gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan İlyas Acar, "İlçemizin problemlerine vakıfız. Seçim beyannamemizde ilçe problemlerini yazmıştık. Vatandaşımız dikkatle bakıp incelemişti. Sonucunda bize görev tevdi etti. Buradan yola çıkarak özellikle istihdam konularında bir takım yatırımcılarla görüşme halindeyiz.  Bu görüşmeleri sıklaştıracağız ve yeni bir ruh ortaya koymaya gayret edeceğiz. Alaçam Genç İş Adamları Derneğini mutlaka harekete geçirme durumdaydık. Bununla alakalı gerekli talimatları verdim. Alaçam Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğümüzün nezdinde yine sivil toplum kuruluşuyla müşterek bir çalışmamız sonucunda, inşallah Ramazan Bayramı sonrasında derneğimizi hayata geçireceğiz. Bu derneğimiz ilçemizin amacına uygun, düzgün ve kurallar çerçevesinde ilerlediğinde ilçemizin problemlerinin en az yarısını çözecek kabiliyette ve kapasitede olacağı kanaatindeyim. Yeter ki biz kendilerine destek çıkalım, güven duyalım. Günübirlik değil, gelecekle alakalı düşünüldüğü taktirde sivil toplum kuruluşu bize genç nesiller, yeni fikirler olarak istihdamda olarak önümüzü açacağız" diye konuştu. 

KURUMUN KURALLARI ÖNCELİĞİMİZ
Kurumun kuralları çerçevesinde, ilerleyen günlerde yol sorununu ortadan kaldıracağına değinen Başkan Acar, "Yol sorunlarıyla alakalı önümüzdeki günlerde muhtarlarımızla bir araya geleceğiz. Muhtarlarımızla birlikte iftar programımızda bütün mahallelerimizin periyodik olarak programlarını ortaya koyup sırasıyla, ve mevsimsel olarak çözeceğiz. Yaz aylarında üst kesimlerdeki mahallelerimizi, geriye kalan aylarda ise alt mahallelerimizin yol problemlerini tamamlamış olacağız. Hem ekonomik tasarrufları ön plana koyacağız hem de caddelerimizi yapboz tahtasına dönüşmesinden kurtaracağız. Çalışmalarımızın esası tamamen kurumun kuralları çerçevesinde gerçekleşecek. Bu doğrultuda, 'A mahallesinde tanıdığım var, ekibi oraya gönderelim' şeklinde asla olmayacak. O mahallenin işi bitmeden de biz o mahalleyi terk etmeyeceğiz. Bu sebeple önümüzdeki günlerde yol işlemlerini gerçekleştirerek vatandaşımızın huzuruna daha rahat yürüyeceğimizin kanaatindeyim" diye konuştu.

Haaber: Hande ONAT, Uğur ATICI