İLKEM’ de eğitim gören öğrencilerin yıl sonu etkinliğinde sahneye koyduğu performans katılımcılara zevkli dakikalar yaşattı.
İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak eğitim faaliyetlerini sürdüren İlkadım Etüd Merkezi (İLKEM) 2015-2015 Eğitim Öğretimi Yıl Sonu Etkinlik Programı İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda yapıldı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Başkan Yardımcısı Yahya Çınkıl, Basın Yayın Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Oktay Çakır, öğretmen, öğrenci velisi ve yakınlarının katıldığı yıl sonu etkinlik programında çocuklar birbirinden güzel etkinlikler sahneledi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları etkinliklerinin yer aldığı slayt gösterisi ile başladı.
Öğrenciler, şiir, tiyatro, müzik ve çeşitli görsel etkinliklerle katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı. Minik öğrencilerin büyüklere taş çıkartan gösterileri ile eğlenceli dakikalar yaşayan katılımcılar, bol kahkaha attı. Öğrencilerin kendilerine olan özgüvenleri sayesinde sahne performansı ile beğeni toplayan öğrenciler gösteri süresince bol bol alkış topladı. Belediye olarak kültür ve sanat faaliyetlerinin dışında eğitime de ayrı bir önem gösterdiklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok," Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimini önemsiyoruz. Belediyemiz İLKEM bünyesinde 500’ün üzerinde çocuklarımıza uzman öğretmenlerimiz nezaretinde takviye eğitimler vermekteyiz. Bu eğitim anlayışımızla milli ve manevi değerlerine bağlı, ahlaklı, etkin, girişimci, donanımlı, evrensel değerler ile kendi tarihinden aldığı değerleri harmanlamayı bilen bir gençlik yetiştirme arzusundayız" dedi.