EROĞLU: ANNEM HER GÜN BANA DUA EDERDİ
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Şuhut Asri Mezarlığı'nda annesini defnettikten sonra bir süre Kuran dinledi. Mezarlık çıkışında basın mensuplarına annesinin vefatıyla ilgili bilgi veren Bakan Eroğlu, "Annem, gerçekten çok iyi bir anneydi. Benim her şeyimle ilgilenirdi. Bana her gün dua ederdi" dedi.
Konuşurken sesi titreyen Bakan Eroğlu, annesini anlatırken zorlandı. Konuşması sırasında gözleri dolduğu görülen Bakan Eroğlu, "Gece 01.17'de vefat etti. Babam ve kardeşimin yanına gömdük. Cenab-ı Allah'ın rahmetine defnettik" diye konuştu.
AKDAĞ, HEPİMİZİN BÖYLE BİR GÜNÜ OLACAK
Emine Eroğlu'nun cenazesine katılan Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ da "Hepimiz Allah'tan geldik ve Allah'a döneceğiz. Bugün de teyzemiz Emine hanım, değerli bakanımızın annesi için böyle bir gün. Hepimizin böyle bir günü olacak. Kendi şahsımızın olacak ama tabi ailelerimizin de böyle günleri oluyor. Allah'a şükürler olsun çok güzel, inançlarımıza dayalı geleneklerimiz var. Biz de tabii değerli bakanımızın yanında olmalıydık. Geldik defni yaptık, kendisine Allah'tan rahmet diliyoruz. Bakanımıza bütün ailesine tekrar taziyelerimi iletiyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI