Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri tarafından Türkçe oyunlar kategorisinde bu yıl Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve 2003 yılında sahneye koyduğu, bir ailenin yaşadığı trajikomik olayları anlatan Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı komedi sahnelendi.
GKV Özel Ortaokulu öğrencileri tarafından titizlikle sahneye hazırlanan oyun Şehitkamil Kültür Merkezi’nde büyük bir davetli kitlesinin katılımıyla sahnelenirken oyunda öğrencilerin yüksek performansı ve sahne hakimiyeti alkış aldı. CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş ve çok sayıda davetlinin katıldığı oyun büyük beğeni gördü. Sahne sanatlarının GKV Özel Okullarında önemli bir gelenek olduğunun altını çizen GKV Ortaokulu Müdürü Ali Bozgeyik öğrencilerin bu alandaki yeteneklerinin de keşfedildiğini belirterek, “Akademik başarıların temelinde öğrencilerin sosyal, sanatsal, sportif alanlarda aktif rol oynaması da yatıyor” dedi.
ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER EL ELE SAHNEYE
Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve 2003 yılında sahneye koyduğu, bir ailenin yaşadığı trajikomik olayları anlatan Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı komedi Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğretmen ve öğrencilerin birlikte sahneye hazırladığı, kostüm, dekor ve müzikleri birlikte hazırladığı son dönemlerin en çok dikkat çeken oyunları arasındaki yerini aldı. GKV Özel Okulları öğretmenlerinden Fuat Kozanoğlu, Nuray Bozyiğit, Talya Serenada Onan, Murat Kara ve Hayal Bazoğlu’nun sahneye hazırladığı oyunda GKV Özel Okulları öğrencilerinden Kerem Özçınar, Devin Barça Ercan, Elif Sude Özcan, Selin Nakıpoğlu, Öykü Naz Büyükçelik, Ceyda Sanem Yeşilyurt, Barış Utku Korkmaz, İlayda Kurt, Mehmet Ali Çakıcı, Şahsur Öz, Şenel Sözmen, Başar Sarp Alagöz, Özlem Akyazıcı, Mevlüt Yörük, Burak Peri, Melih Akçura, Batuhan Günal, Yaren Özeren, Efe Dayıoğlu, Sude Derici, Kaan Tidin, Elif Çiftçi, Sude Balkıs, Yeşim Ada Uçkun, Ilgaz Tezel, Cüneyt Göğüş, Nilsu Şeker ve Sena Uygun rol aldı. Nefes kesen gösterinin ardından GKV Özel Orta Okulu Müdürü Ali Bozgeyik ve GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş oyuncuları kutlayarak günün anısına birer çiçek verdi.