Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle biraraya geldiği toplantıda, “Hepimizin ortak paydası cumhuriyet değerleri, demokrasi ve adalettir. Hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde olmayız” çağrısında bulundu.

Mezitli Belediyesi’ne ait Down Kafe’de milletvekilleri ve STK temsilcileriyle buluşan Başkan Tarhan, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. CHP Mersin Milletvekilleri Aytuğ Atıcı, Hüseyin Çamak, Serdal Kuyucuoğlu, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay ve çok sayıda STK temsilcisinin katıldığı toplantı, belediyenin çalışmalarının anlatıldığı sunum ile başladı.

Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Tarhan, cumhuriyet değerlerine demokrasi ve adalete sahip çıkması gerektiğine vurgu yaptı. Tarhan, “Büyük yürüyüşler küçük adımlarla başlar. Her zamankinden daha fazla görüşmeli, çalışmalarımızı dün olduğu gibi bugün de daha sıklıkla devam ettirmeliyiz. Umarım bu birlikteliğimizi giderek daha fazla büyütürüz. Bu zorlu yolculuğumuzda ya hep beraber ya tek başına yürüyeceğiz. Burada bulunan hepimizin tek bir ortak paydası var. Cumhuriyet değerleri, demokrasi ve adalet kavramlarını daha fazla yeşertmek için tüm gayretimizle çalışmamız gerekiyor" diye konuştu.