BALIKESİR, ()- PTT 1'inci Ligi'nde son maçında evinde Altınordu ile golsüz berabere kalarak üst sıralara tırmanma şansını kaçıran Balıkesirspor, yarın Adana Demirspor'a konuk olacak.
5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak müsabakayı Özgüç Türkalp yönetecek. Balıkesirspor'da sakatlıkları nedeniyle devreyi kapatan Yiğitcan ve Dilaver'in yanı sıra kart cezalısı Bülent Cevahir forma giyemeyecek. Şiddetli gribe yakalanan Kerim'in durumu ise maç saatinde belli olacak. Kırmızı beyazlı ekipte cezası sona eren Muğdat ise 11'deki yerini alabilecek. Karşılaşmayı futbolseverler TRT Avaz'dan naklen izleyebilecek.
Balıkesirspor'un başında ikinci maçına çıkacak teknik direktör Fikret Yılmaz, ligin en güçlü takımlarından biriyle oynayacaklarını söyledi. İlk yarının kalan 5 müsabakasında en az 9 puan hedeflediklerini ifade eden Yılmaz, şunları söyledi:
"Futbolcularımın Altınordu maçında ve hafta içindeki idmanlarda gösterdiği performanstan memnunum. Adana deplasmanından mutlaka puanla döneceğiz. İki takım da pozitif futbol oynamayaya çalışıyor. Kalitesi yüksek ve çekişmeli bir mücadele izlettireceğimize inanıyorum."
MUHTEMEL KADRO
Bu karşılaşma önce Balıkesirspor 16 puanla 11'inci, Adana Demirspor ise 19 puanla 6'ncı sırada bulunuyor. Balıkesirspor'un karşılaşmaya Vukovic - Okan, Glumac, Hüseyin, Uğur, Muğdat, Eray, Ragıp, Yiğit, Karikari, Zeefuik muhtemel kadrosuyla başlayacağı bildirildi.