Nevşehir’e gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Anadolu Jet tarafından tarafından İstanbul Sabiha Gökçen ile Nevşehir-Antalya, Antalya-Nevşehir tarifeli uçak seferlerinin hat açılış törenine katıldı.
Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde bulunan Kapadokya havalimanına gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ı Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve yetkililer karşıladı.
Karşılama töreninin ardından Başbakan Davutoğlu, Anadolu Jet tarafından İstanbul Sabiha Gökçen ile Nevşehir-Antalya, Antalya-Nevşehir tarifeli uçak seferlerinin hat açılış törenine katıldı. Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet yetkililerinin de katıldığı törende konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, hem Kapadokya bölgesinin hem de Antalya’nın Türk turizmi için oldukça önemli iki şehir olduğunu belirterek, uçuşların hayırlı olması temennisinde bulundu.
Başbakan Davutoğlu yapılan açılışın ardından İstanbul’dan gelen yolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Kucağına aldığı bir çocuğu seven Davutoğlu, ardından helikopterle Niğde’ye hareket etti.