AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ile AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim kapsamında çalışmalarını sürdürdü.
AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, genel seçim çalışmaları kapsamında Arguvan ilçesini ziyaret etti. AK Parti Arguvan İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Yaşar, daha sonra ilçeye bağlı mahalleleri ziyaret etti. Vatandaşlardan dua ve desteklerini isteyen Yaşar, büyük bir ilgiyle karşılandı. Arguvan’da seçim çalışmasında bulunan Nurettin Yaşar, Arguvan’ı ziyaret ettiği için heyecanlı olduğunu kaydetti. Arguvan’ın kendisindeki karşılığının farklı olduğunu ifade eden Yaşar, “Bu topraklarda, benim iliklerime işlemiş bir şeyler var. Buraya gelince canlanıyor. Bunu da vatandaşlarımızla paylaşmak istiyorum. Arguvanlılarla kucaklaşmaya, buluşmaya, Alevi-Sünni, Türk-Kürt demeden bütünleşmeye geldik” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise, Balıkçılar Pazarı ile Bakırcılar Çarşısı’nı ziyaret etti. Esnaflarla bir araya gelen Şahin, AK Parti’nin Malatya’da 6’da 6 yapacağını ifade etti. Vatandaşların görüş ve düşüncelerinin kendileri için önemli olduğunu dile getiren Şahin, "Önümüzde 7 Haziran seçimleri var. 7 Haziran öncesi alan taraması yapmış olduğumuz bu dönemde; özellikle vatandaşlarımız, bugüne kadar bizim siyasette yapmış olduklarımızla alakalı karnemizi veriyorlar” diye konuştu.